Fauna Protect

Uw woning natuurvrij maken

Fauna Protect

Uw woning natuurvrij maken

Fauna Protect

Uw woning
natuurvrij
maken

Natuurvrij maken

Beschermde diersoorten mogen niet zomaar verjaagd worden. In plaats daarvan moet een pand natuurvrij gemaakt worden. We ontmoedigen de dieren om zich in het pand op te houden. Naar aanleiding van een aanvraag vanuit de wooncorporatie of aannemer, komt een specialist van Fauna Protect langs om de situatie te analyseren. Op basis van de situatie, stellen we een gerichte en passende offerte op.

Bij gunning van de werkzaamheden worden bewoners door ons op de hoogte gebracht. Dit doen wij middels een algemene bewonersbrief en een flyer waarop onze QR-code staat.

Fauna Protect
Mitigatie

Deze QR-code leidt naar een kort filmpje, met daarin uitleg over wat de werkzaamheden inhouden en de manier waarop ze uitgevoerd worden. Hierdoor zijn de bewoners op de hoogte en kunnen onze vakmensen aan de slag met het aanbrengen van de mitigerende maatregelen. We spreken hier over het aanbrengen van weringsborstels, rugvullingen en exclusion flaps. Omdat we in het bezit zijn van eigen hoogwerkers, steigers en andere materialen, zijn we flexibel in het plannen van de werkzaamheden. Zodra we de ontmoedigende maatregelen hebben aangebracht, leggen we dit vast in onze digitale tool.

Advies nodig of heeft u vragen?
Neem hier contact op met ons