Fauna Protect

Het ontstaan van de FaunaFlex!

Fauna Protect

Het ontstaan van de FaunaFlex!

Fauna Protect

Het ontstaan
van de
FaunaFlex!

Welke voordelen biedt de FaunaFlex?

Doordat de FaunaFlex mobiel is kan er voor elke situatie gekozen worden. Harde of zachte ondergrond, eigen terrein, bedrijventerrein of openbare ruimte. Zelf te plaatsen op verontreinigd grond of op plaatsen met veel kabels en leidingen waar niet in de grond gewerkt kan of mag worden! En verplaatsbaar dus herbruikbaar. Door het fraaie uiterlijk mag hij gezien worden. Tevens kan initiatiefnemer bewoners meenemen en informeren naar het belang van mens én natuur. Door een fraaie en degelijke voorziening als de FaunaFlex te plaatsen laat u zien dat u de natuur serieus neemt.

Het verkrijgen van de FaunaFlex?

De gedachte achter de FaunaFlex is flexibiliteit en duurzaamheid. Omdat hij verplaatsbaar is kan hij jaren mee van project naar project. Heeft u slechts tijdelijk een oplossing nodig of geen ruimte de FaunaFlex op te slaan, dan kunt u deze ook van ons huren in plaats van kopen.

Op het moment dat er gekozen wordt voor huur is het mogelijk voor een bepaalde tijd de mobiele voorziening eenmalig te plaatsen op de gewenste locatie. Hierbij betaald u eenmalig voor een huurperiode van maximaal 12 maanden. Heeft u de FaunaFlex langer nodig? Geen probleem, u kunt de huurperiode daarna per maand verlengen en opzeggen. Is de FaunaFlex u goed bevallen? Overname na afloop van de huurperiode is altijd bespreekbaar.

Bij aanschaf van de FaunaFlex wordt deze eenmalig naar uw wens ingericht en geplaatst op een gewenste locatie. Na het plaatsen van de mobiele voorziening is de klant vrij om deze in te zetten naar eigen inzicht. Is er hulp nodig bij het verplaatsen van de FaunaFlex kunt u ten alle tijden terecht bij Fauna Protect. Wij zullen transport en plaatsing tegen vergoeding op ons nemen. 

Nog meer vragen over de FaunaFlex?
Neem hier contact op met ons

Soorten voorzieningen van de FaunaFlex

Materialen en milieuvriendelijk

De vleermuis- en broedvogelkasten die wij standaard leveren op de FaunaFlex worden gemaakt van hydro thermisch verduurzaamd hout. Er zijn geen chemische producten gebruikt bij het vervaardigen en verduurzamen van dit materiaal, enkel water en warmte. Dit materiaal is zeer duurzaam (duurzaamheidsklasse 1) en gaat onbehandeld ruim 25 jaar mee. Onderhoudswerkzaamheden aan dit object zijn niet noodzakelijk. Nog enkele voordelen van hydro thermisch verduurzaamd hout:

  • FSC®- en OLB-gecertificeerd
  • Geen chemische toevoegingen
  • Dimensiestabiel
  • Goede isolatiewaarde
  • Onderhoudsarm
  • Goed verwerkbaar

Neem contact met ons op als u interesse heeft in de FaunaFlex of wanneer u vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Fauna Protect | Geeft de natuur de ruimte

Nog meer vragen over de FaunaFlex?
Neem hier contact op met ons

Aanvraagformulier FaunaFlex

Wanneer u onderstaand formulier invult kunnen wij aan de hand van uw behoefte een offerte aanbieden. Bij vragen zullen wij contact met u opnemen per telefoon of e-mail.


Ik heb interesse in de volgende FaunaFlex:

FaunaFlex
Ik wil mijn FaunaFlex graag
Ik heb interesse in de volgende opties